Contant in de taxi

Contant in de taxi

Hoe een taxi of taxi te boeken in Venray?

Een taxi boeken bij Taxi Venray Atax is eenvoudiger dan u zich kunt voorstellen. Geen ingewikkelde formulieren, geen ingewikkelde procedures. Plaats eenvoudig de vereiste informatie in het e-mail- of contactformulier, bel ons rechtstreeks of stuur ons een sms op WhatsApp met vermelding van uw ophaallocatie. Een pick-up of drop-off wordt dienovereenkomstig gepland.

Eenvoudig en flexibel contant betalen

Het betalingsschema is ook vrij normaal en eenvoudig. Wij accepteren contante betalingen, bankpassen en creditcards, zodat u een vlotte reis kunt hebben. Ons is een van de weinige taxidiensten in Venray die grote creditcards zoals MasterCard, VISA en American Express aankleedt.

Als je van tevoren een taxi hebt geboekt, ontvang je bijna altijd een vaste prijs voor je geplande rit. Onze hoffelijke chauffeurs hebben over het algemeen voldoende verandering in principe, maar we zijn natuurlijk dankbaar als u op de juiste manier kunt betalen.

Taxi Venray Atax tot uw dienst

Bij Taxi Atax Venray richten we ons op uw tevredenheid. U een soepele reis bezorgen is onze prioriteit en u kunt op ons rekenen voor vervoer in en rond Venray op elk moment van de dag, vanaf elke locatie. Of u nu tijdens de piekuren op de luchthaven wilt arriveren of een pick-up van wilt plannen, u hoeft ons alleen maar te bellen, contact met ons op te nemen via ons contactformulier of ons te sms’en op WhatsApp en wij zijn er.

cash payment in taxi, contant in de taxi venray

WhatsApp chat