Reizen per taxi in Venray tijdens COVID-19

Reizen per taxi in Venray tijdens COVID-19

COVID-19 is nu oud nieuws, maar reizen tijdens een pandemie is nog steeds vol risico’s. Of u nu alleen met de taxi reist tijdens de spits of na middernacht een taxi belt, u moet bepaalde voorzorgsmaatregelen nemen.

COVID-19 veiligheidsmaatregelen bij taxivervoer in Venray:

Draag altijd een masker

Ook al zijn onze cabines voor uw veiligheid ontsmet en onze chauffeurs zorgen voor een goede ademhalingshygiëne, toch moet u in de taxi een masker dragen om de risico’s te minimaliseren.

Op openbare plaatsen moet u uw neus en mond zo goed mogelijk bedekken.

Draag een ontsmettingsmiddel op basis van alcohol

Het is een goede gewoonte om uw handen minstens 20 seconden met zeep te wassen of ze regelmatig te reinigen met een ontsmettingsmiddel op alcoholbasis. Zorg ervoor dat u ontsmettingsmiddel bij u heeft om uw handen te reinigen tijdens het reizen, zelfs met een taxi.

Bij Taxi Venray Atax maken wij onze auto’s regelmatig schoon om het risico op infectie voor u, onze gewaardeerde klanten, te minimaliseren. We raden echter ten zeerste aan om uw handen regelmatig te ontsmetten, omdat u mogelijk in fysiek contact komt met oppervlakken met een hoog infectierisico, zoals cabinedeuren.

Betalingen zonder contant geld

Wij aanvaarden creditcard– en pinbetalingen. Voorkom contante transacties en kies voor cashless betalen met Taxi Venray Atax. Voordat uw rit begint, kunt u dit met uw chauffeur bevestigen.

Veilig en betrouwbaar vervoer: Beste taxi in Venray

We geven prioriteit aan uw veiligheid en comfort, zelfs tijdens de pandemie. Tref de nodige voorzorgsmaatregelen tijdens het reizen met de taxi in Venray. Bel Taxi Venray Atax voor veilige en betrouwbare taxi’s de klok rond. Of u nu een ritje nodig heeft tijdens de spits of na middernacht, wij staan ​​voor u klaar. Bel ons gewoon op +31648882786.

WhatsApp chat